Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

άδικος κόσμος !!!!!!!!


Η απεργία στο alter συνεχίζεται στην ερτ τελείωσε. Οι απεργοί του alter εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι, και ακόμη και αν τους πληρώσει κάποιος  για τα δεδουλευμένα τους, αποκλείεται να πληρωθούν για τις μέρες απεργίας τους. Πουθενά στον κόσμο δεν πληρώνονται οι μέρες που αγωνίζεσαι, οι μέρες που απεργείς για τα δικαιώματα σου, αυτό είναι το δικό σου τίμημα. Πουθενά!!! Στην ερτ η απεργία τελείωσε, και με εξαίρεση το 5% των εργαζομένων της, όλοι οι υπόλοιποι πληρώθηκαν για τις μέρες που απεργούσαν. Γιατί υποτίθεται δεν απεργούσαν, αλλά ήταν σε αναρρωτικές ή κανονικές άδειες ή εργάζονταν!! Γιατί στην ερτ και γενικότερα στο δημόσιο τομέα το τίμημα της απεργίας σου είναι περισσότερος χρόνος για καφέ, για φροντιστήρια, για έρωτα, για φίλους, για κανένα ταξιδάκι….. Το τίμημα  της απεργία στην ερτ  είναι περισσότερο χρόνος για ζωή. Σαν να πηγαίνεις ακόμη λύκειο και να κάνεις κατάληψη….. το τίμημα της απεργίας στο alter και αλλού απλά είναι λιγότερα λεφτά να βγάλεις τις υποχρεώσεις σου. Δεν μπορώ να φανταστώ  κανέναν εργαζόμενο στην ερτ που θα ήθελε να δουλεύει στο alter, την τυποεκδοτική, στην ελευθεροτυπία, στο nitro κλπ. To άσχημο είναι, ότι επίσης δεν μπορώ να τον φανταστώ να βλέπει ΕΤ1 ή ντοκυμαντέρ στην ΝΕΤ ή ότι τέλος πάντως αξίζει στο κανάλι που εργάζεται. Μάλλον  ειδήσεις στο star και στο kontra και θα τους λείπει ο πολιτισμός της πάνια, του σεφερλή και  του τράγκα και του χαρδαβέλα από το alter. Αρκεί να πέφτουν τα 300εκ.για μισθούς και πληρωμένες απεργίες από τον λογαριασμό της δεη στο χαράτσι της ερτ, βλέπεις δεν βλέπεις ερτ, έχεις δεν έχεις τηλεόραση. Αν στην ερτ τον φόρο για τα ακίνητα το λένε χαράτσι, τον φόρο για την ερτ στον ιδιο λογαριασμό πως τον λένε; Εκτός αν επειδή  φέτος από τον φόρο ακινήτων στην δεη το υπουργείο μάζεψε 2,3 δις για τις ανάγκες ολόκληρου του κράτους, ενώ μόνο(!!!!) 300εκ για τις πληρωμένες απεργίες των 4χιλιάδων εργαζομένων της ερτ.  Δυσανάλογα ενδιαφέρον. Εξάλλου μπορεί οι απεργοί της ερτ να πληρώθηκαν, όμως τι έχουν να πουν σε αυτούς στις εξωτερικές παραγωγές της ερτ που δεν πληρώθηκαν γιατί οι εκπομπές τους δεν μεταδόθηκαν γιατί το 5% της ερτ απεργούσε. Ε αυτοί είναι τα θύματα της υπόθεσης.  
  
Στην πόλη που αυτοϊκανοποιείται φέροντας τον γελοίο τίτλο της ΄΄συμπρωτεύουσας΄΄ πρόσφατα αποκαλύφθηκε η δράση μιας ομάδας 51 τοκοκογλύφων. 51 διαφθαρμένων συμπολιτών μας. Άντε και μερικοί ακόμη που ξέφυγαν. Ένας από αυτούς ξέπλυνε το χρήμα αγοράζοντας από συμπολίτες του 2031 λαχεία που κέρδισαν. Μιλάμε για 51 διεφθαρμένους ή για 51 + 2031=2082 διαφθαρμένους; Όχι βέβαια!!! οι  2031 είναι αθώοι του αίματος όσων αυτοκτόνησαν για τα χρέη τους στους 51.  Μια εξυπηρέτηση έκαναν οι άνθρωποι, οι άλλοι είναι οι κακοί. Έτσι έμαθαν να λένε, έτσι είναι. Τα ονόματα τους δεν θα μπουν σε καμιά δικογραφία. Στην ίδια πόλη που τις πρώτες μέρες του2012 ο ΄΄κακός μνημονιακός τουρκόφιλος΄΄ δήμαρχος τιμωρήθηκε από τον ελληναρά που έκοψε από την ρίζα τους αμπελώνες του. Έ το πολύ να έμειναν και μερικοί αμπελουργοί άνεργοι … ποιος χέστηκε;.
Την ίδια ώρα που οι ελληναράδες κάτοχοι ΙΧ  περνάνε τα σύνορα να βάλουν βενζίνη και πετρέλαιο στα γειτονικά σκόπια και βουλγαρία, αλίμονο στους μαλάκες από την κατερίνη  και κάτω που απέχουν κομματάκι μακριά από τους ‘’βρωμιάρηδες εχθρούς  σκοπιανούς και βούλγαρους’’ (σύμφωνα με τους ανωτέρω ελληναράδες’’ και την φτηνή βενζίνη τους.  Στην ίδια περιοχή 8χιλιάδες ελληναράδες φορτηγατζήδες μετέφεραν τις έδρες τους στην βουλγαρία και πληρώνουν την εφορία στους ‘’βρωμιάρηδες εχθρούς  σκοπιανούς και βούλγαρους’’ που είναι κομματάκι τζάμπα σε σχέση με την ελληνική. Βέβαια την ίδια ώρα  κάνουν τις κούρσες τους κανονικά στην ελληνική αγορά σε βάρος των μαλάκηδων που τους πληρώνουμε. Γιατί αλίμονο  η απελευθέρωση των μεταφορών σύμφωνα με τους ελληναράδες θα έφερνε τους ξένους στην θέση τους,  και θα αφελληνιζόταν το μεταφορικό έργο. Ας το κάνουν από μόνοι τους γιατί είναι μάγκες και ωραίοι. Ναι ρε αλλά ΄΄βούλγαροι΄΄ αυτοί οι ελληναράδες οι μεγαλέξανδροι!!!!!
Σχεδόν σε όλα τα κατειλλειμμένα στέκια αντίστασης και αγώνα και λοιπής κομπογιαννίτικης θεωρίας υπάρχει ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, θέρμανση. Παντού και όλα πληρωμένα από τους μαλάκες τους φορολογούμενους. Εδώ και λίγες μέρες οι δήμοι προσπαθούν ψιλοαδιάφορα να συγκεντρώσουν τους άστεγους και να τους προστατεύσουν από το κρύο  σε δημοτικά καταλύμματα. Εντάξει δεν είπαμε και στην υπατία έτσι; Στις καταλήψεις εξακολουθούν να συγκεντρώνονται οι ίδιοι και οι ίδιοι αγωνιστές που ανταλλάσουν τα κλειδιά της πόρτας με βάση ποιος έχει σειρά να γαμήσει απόψε κανά γκομενάκι. Όμως όπως δεν χώραγε κανένας μετανάστης έτσι και τώρα δεν χωράει και κανένας άστεγος. Άλλο η θεωρία άλλο η πράξη. Κλασικά.   
Η γενοπ δεη έβγαλε ανακοίνωση ότι από τους 7,5εκ. λογαριασμούς με χαράτσι πληρώθηκε το 86% (αλλιώς τα έλεγε η ανακοίνωση αλλά κάθε μυαλό που ρώτησα με στοιχειώδης λογική συμφώνησε μαζί μου). Κάτσε ρε μεγάλε 11εκ. μαλάκες είμαστε, και μπατίρηδες λέμε, πως γίνεται να έχουμε 7,5εκ λογαριασμούς δεη, βγάλε έξω ιδρύματα, ναούς, σωματεία, κρατικά, παπαριές πέφτουμε στα 6,3εκ. και πάλι πολλά είναι γαμώτι. Και σκέψου ότι η δεη έχει το 87% των μετρητών βάλε 13% από τις ιδιωτικές εταιρίες επιπλέον (μόνο200χιλιάδες πελάτες είχαν οι απατεώνες της hellaspower και energa) Και εντάξει έχει ο αλαβάνος  35 διαμερίσματα, και ο σαμαράς 8 και ο βουλγαράκης και ο καμένος και ο βενιζέλος και ο πάγκαλος  χάθηκαν στο μέτρημα, αλλά ρε μάγκα μου και πάλι πολλά δεν είναι; Και αν δεν πληρώσουν αυτοί που τα έχουν, και δεν είναι ούτε φτωχοί ούτε μαύροι ούτε άρρωστοι ούτε αδελφές που λέει το ανέκδοτο και εξαιρούνται με την σύμφωνη γνώμη της επιτροπής του εφοριακού (ε; να μην πέσει και κανά χαρτζηλίκι;;;). Τότε ποιοι θα τα πληρώσουν; Οι πλούσιοι, λευκοί υγιείς και γαμιάδες; Μέχρι τώρα σε αυτόν το τόπο πλήρωναν οι φτωχοί, μαύροι άρρωστοι και πούστηδες, ποιος καριόλης θα βάλει να πληρώουμε εμείς; Οι έχοντες. Ποιος παρανοϊκός εγκέφαλος σκέφτηκε κάτι τέτοιο;

Το 2010 όπως θα γνωρίζετε ήταν η 3η χρονιά συνεχόμενης ύφεσης. Και όμως οι φορολογικές δηλώσεις των ελληναράδων, οι φορολογικές δηλώσεις μας δηλαδή, έδειξαν ότι σε σχέση με το 2009 βγάλαμε περισσότερα. Το μέσο δηλωθέν εισόδημα των ελλήνων για το 2010 διαμορφώθηκε στα 18.516 ευρώ ενώ για το 2009 ήταν 17.661 ευρώ. Μαθηματικά δεν στέκει αλλά ένεκεν οι αποδείξεις για τις   φόροαπαλλαγές τελικά βγάλαμε  περισσότερα. Φαντάσου να μην είχαμε ύφεση, θα είχαμε δηλώσει τα διπλά. Ή μάλλον φαντάσου να μην υπήρχε το κίνητρο των αποδείξεων, θα είχαμε δηλώσει τα μισά.
Στην ελλάδα ως γνωστόν το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η φοροδιαφυγή. Σιγά σιγά περνάνε με βραχιολάκια on camera κάτι ψαγμένα τυπάκια με γάτους λογιστές, που σκάνε μια δόση φπα και την κάνουν στο χιλιετές πρόγραμμα αποπληρωμής. Καλά αυτοί αλλά οι υπόλοιποι οι τίμιοι; Οι υπόλοιποι λοιπόν που δεν φοροδιαφεύγουν που είναι ντούκου και το μέτωπο καθαρό μην τους πει κανένας ΄΄φοροκλέφτες΄΄ έσπευσαν και έβγαλαν φοροκάρτα για να περνάνε τις αποδείξεις ηλεκτρονικά. Όμως είναι μόλις 30χιλιάδες ψυχές, ή μάλλον 30χιλιάδες αφμ. Μάλλον έχουμε πρόβλήμα. Αν το μεγαλύτερο σου πρόβλημα είναι η φοροδιαφυγή και όσοι βγάζουν φοροκάρτα είναι 30χιλιάδες, μάλλον έχουμε μεγαλύτερο ακόμη πρόβλημα.  Οι υπόλοιποι που ξέρουν για κλέφτες μόνο τους πολιτικούς (που αυτοί τους έγλειφαν), οι υπόλοιποι που ξέρουν για κλέφτες μόνο τους 52 της συμπρωτεύουσας, αυτοί λοιπόν όπως πάντα δεν άκουσαν, δεν κατάλαβαν, αυτοί θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα ρε φίλε "όταν ο καπιταλισμός μας ξεζουμίζει κάθε μέρα, όταν οι πολιτικοί τα πούλησαν όλα στους ξένους, όταν ο προδότης(!) το έλλειμα το δήλωσε 15,4 ενώ ήταν μόλις 13,8, όταν ο στρως καν είπε ότι ο προδότης του είπε ότι διοικεί μια διεφθαρμένη χώρα, όταν δεν"…………  Πώς να το κάνουμε 30χιλιάδες στα 11εκ είναι κομματάκι λίγο. Ειδικά όταν ο ετήσιος τζίρος από την παράνομη πώληση προϊόντων χωρίς παραστατικά και αποδείξεις φτάνει τα 25δις € όπως εκτιμούν οι εμπορικοί σύλλογοι, και το φπα που χάνεται από το κράτος φτάνει τα 10δις €.  Σε απλά ελληνικά δεν χρειάζεσαι κανένα μνημόνιο!!   
 Μου αρέσει ο χατζηνικολής  πως υπερηφανεύεται ότι αν και απλήρωτος μήνες από το alter,  έδωσε δουλειά σε συνεργάτες του από εκεί, στο ραδιόφωνο του real. Δηλαδή επειδή δεν τους πλήρωνε ο αγωνιστής κουρής στο alter, θα τους πληρώσει τώρα ο ίδιος αγωνιστής κουρής στον real. Κα αλήθεια πως γίνεται να μιλάς συνέχεια για τους  εργαζόμενους και για τα δικαιώματα τους, και για τους απλήρωτους συναδέλφους στο ίδιο συγκρότημα κουρή να μη λες κουβέντα. Πως γίνεται να είσαι η ελληνοφρένεια και να το παίζεις κομμούνας και να μην λες λέξη για το αφεντικό σου τον κουρή, όπως παλαιότερα δεν έλεγες κιχ για τον αλαφούζο. Πως γίνεται όμως να λες αυτές τις μαλακίες κάθε ημέρα μαζί με τον τράγκα και να σε πληρώνει εσένα ο κουρής και να τα βάζεις στην τσέπη όταν οι συνάδελφοι σου στο alter είναι απλήρωτοι μήνες. Πως γίνεται να λες ότι έφυγες από τον σκάι γιατί έκανε μείωση στους εργαζόμενους του, και να πουλάς επανάσταση στο ράδιο κουρή-χατζηνικολή που δεν πληρώνει ούτε ικα ούτε εργαζόμενους. Καλά εσύ είσαι μαλάκας και γαμιέσαι για τα λεφτά ρε θύμιο- αποστόλη, αλλά γιατί θες να το φάμε και εμείς; 
Ο τίτλος στην εφημερίδα είναι εντυπωσιακός,  ο νίκος ο συγγραφέας έχει πόρσε- μπεεμβε-μαιζονετα-540τμ-πισίνα-φιλιππινέζα. Στις μέσα σελίδες εξηγεί κάπου στο τέλος ότι είναι όλα με leasing. Ποιος είναι ο νίκος; Ο αδελφός του παπανδρέου. Χέστηκε η φοράδα στο αλλόνι. Πότε ζήτησε την ψήφο μου ο νίκος ή πότε απέκτησε κάποιο δημόσιο αξίωμα και δεν το θυμάμαι; Αν είναι βλάκας, αν είναι συγγραφέας ή ντράμερ, και αν μπορεί να δικαιολογήσει ή όχι τα έξοδα του, είναι απλό κάνε καταγγελία για αυτόν στην εφορία. Κάπου εκεί θα βρουν την φορολογική του δήλωση. Κάπου εκεί θα βρουν και την δική σου.  Στην ίδια εφημερίδα 3 μήνες πριν, βαρυσήμαντη πρωτοσέλιδη συνέντευξη ΓΑΠ για όλα τα ανοικτά θέματα και γλειψιματάκι από τους εκδότες της. Στην ίδια εφημερίδα. Τότε δεν είχε αδελφό με πισίνα, τότε δεν ήταν βλάκας στα οικονομικά, τότε δεν τα είχε κάνει θάλασσα, τότε δεν τα είχε ξεπουλήσει όλα;;;   πως δίνεις την πρώτη σου σελίδα σε έναν ‘’μαλάκα΄΄ (όπως μας λες τώρα)  αγαπημένε μου διαπλεκόμενε εκδότη δημοσιογράφε, τα ίδια δεν έκανες και με τον καραμανλή τον μικρό, ρε μεγάλε εσύ εκδότη με την Ferrari. Πότε να σε πιστέψω πριν 2 χρόνια, πριν 5 χρόνια ή τώρα, αφού όποιον και να μου προτείνεις μαλάκα μου, μετά μου την γυρνάς κωλοτούμπα. Που είναι οι ευθύνες σου δημοσιογραφάρα μου;
Πριν 1 χρόνο στην ελευθεροτυπία θα βρεις το θέμα για την νεογάλ http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=240876 και την 1η απόπειρα  για επιχειρησιακή σύμβαση. Έναν χρόνο μετά οι κολωνακιώτες αγωνιστές κατά του καπιταλισμού, η  Μάνια και η παρέα της έχουν κατεβάσει τα ρολά και είναι στο άρθρο 99. Η νεογαλ ευτυχώς δουλεύει ακόμη και πληρώνει και τους υπαλλήλους της. Οι δε εργαζόμενοι στην ελευθεροτυπία είναι άνεργοι και απλήρωτοι. Ευτυχώς η Μάνια δεν χρειαζόταν να κάνει ούτε συλλογική, ούτε επιχειρηματική σύμβαση. Απλά απέλυε όποιον έγραφε κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μνημονιακό, δεν πλήρωνε τίποτα άλλο πέρα από το σπίτι του γιωτόπουλου που αγόρασε στο νησί της 17Ν να θυμηθεί τα επαναστατικά της,  και στο τέλος μια μέρα πριν αναγκαστεί να πληρώσει το δώρο χριστουγέννων έστω, έκλεισε το μαγαζί.  Άνετα και σύμφωνα και με τους γραφιάδες της  μπορεί να πει ότι το χρέος της είναι ΑΠΕΧΘΕΣ και να μην πληρώσει κανέναν προμηθευτή (και κανέναν εργαζόμενο σε αυτούς εννοείται) και γιατί όχι και κανέναν δικό της εργαζόμενο. Κάθε Κυριακή στο σαλόνι της εφημερίδας 4 δημόσιοι υπάλληλοι, 4 πανεπιστημιακοί καθηγητές έβριζαν τον προδότη, τον λακέ, το μνημόνιο, τους προσκυνημένους,  και οι εργαζόμενοι δημοσιογραφάρες της εφημερίδας έχυναν από την μαθητεία τους δίπλα στα κοφτερά μυαλά των 4. Αν και ένας από αυτούς τουλάχιστον, ο κοτζιάς ήταν λογογράφος του προδότη του λακέ του τσολάκογλου πριν τις εκλογές. Δηλαδή είχε και αυτός την ευθύνη του για την εκλογή του, αλλά αυτό είναι θέμα που δεν τον ενδιαφέρει ούτε τον μεγάλο αγωνιστή, ούτε και τους αναγνώστες του στην πραγματικότητα.  Εδώ και 5 μήνες οι εργαζόμενοι της εφημερίδας είναι απλήρωτοι. Ευτυχώς όμως οι 4 καθηγηταράδες πληρώνονται κανονικά από τους μαλάκες τους έλληνες φορολογούμενους για το καταπληκτικό διδακτικό τους έργο στα ελληνικά πανεπιστήμια. Η ιστορία της ελευθεροτυπίας είναι σαν την ιστορία του τόπου. Πριν από 22+ χρόνια ο τότε διευθυντής της εφημερίδας σεραφειμ φυντανίδης εκπροσωπώντας μια ολόκληρη γενιά, αυτή της μεταπολίτευσης, έλεγε δεινόσαυρούς τον μητσοτάκη, ζολώτα, ανδρέα, φλωράκη, και ζήταγε την ανανέωση του πολιτικού σκηνικού, για την γερουσία που αφήνει την νεολαία στην ανεργία και σκοτώνει ότι νέο, ωραία παχιά λόγια από αυτόν και τους υπόλοιποι γραφιάδες του κίτσου. Επί σημίτη πήρε και κάτι μικρές εργολαβίες με την γυναίκα του, κάτι πασαλείματα ολυμπιακών αγώνων. Και ταυτόχρονα έφτιαξε μια τηλεφωνική  γραμμή 090 για τον μαλάκα με το στοίχημα, την κάβλα του ή τον καιρό. Το 2007 που πέθανε ο Κίτσος τον σούταρε η Μάνια γιατί ο αγωνισταράς κόστιζε και κανά 40αρι τον μήνα. Ευτυχώς ο ρουσσόπουλος του βρήκε δουλειά στην ερτ, όπου έκανε μια εκπομπή που δεν την έβλεπε κανείς, μέχρι και πέρσι. Μάζευε και κανένα 20άρι. Φέτος τον μάζεψε το σδοε με τα γνωστά. Μια βασική λεπτομέρεια είναι 75 χρονών, ο δεινόσαυρος που μιλάει για την ανεργία των νέων, ο δεινόσαυρος που αγωνίζεται για το νέο και την άνοιξη της νέας σκηνής, ο αγωνιστής ενάντια στο σύστημα. Κάπως έτσι έχει γεμίσει όλο το δημόσιο γερασμένους αγωνιστές που μάχονται το σύστημα, και τρώνε τις θέσεις εργασίας από αυτούς που τις έχουν ανάγκη.  Αρχίδια…..

Πριν 2 χρόνια θα βρεις πόσο όλοι αυτοί που λένε ότι εμείς τα λέγαμε να πάρει μέτρα και ο γαπ έκανε κανό, τα είχαν πει όντως. Εδώ για τα  stage μόνο http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=96135, και εδώ http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=94352. Μόνο η καθημερινή έγραφε δειλά δειλά στο άσχετο για ανάγκη λήψης μέτρων. Googlαρε τι γραφόταν περί ανθρώπινων δικαιωμάτων όταν ‘’τόλμησε’’ να κάνει ο γιωργάκης απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων και απογραφή ασφαλισμένω στο ικα.
Επειδή όπως θα έλεγε και το πτωχευμένο lifestyle των 90’s η ζώη είναι μικρή για να είναι θλιβερή το ανέκδοτο της χρονιάς ήταν κοινή εκπομπή άδωνη και καζάκη στο ραδιόφωνο του επιχειρηματία κοντομηνά (γνωστού μπήχτη, ελπίζει να ξεχρεώσει με δραχμές) όπου ο τενεκές καζάκης στο τέλος είπε ότι προτιμά άλλη φορά να κάνει debate με κάποιον σοβαρό άνθρωπο. Τι έγινε δεν του κάνουν οι όμοιοι του; Αν έχεις όρεξη για πλάκα κατέβασε την εκπομπή όπου την βρεις. Και αν έχεις χρόνο ψάξε τον γνωστό εργατολόγο παλαιοπασόκο αλεξοτσιπρικό καθηγητή δημόσιο υπάλληλο μητρόπουλο να λέει σε ραδιοφωνο ότι αυτός πρώτος από όλους τους ελληνες ‘’διανοούμενους΄΄…. Δεν θυμάμαι τον σταθμό, μου έφυγε το τιμόνι από τα χέρια…..     
 Άρθρο 99 μαζί και η τυποεκδοτική το καπιταλιστικό πρόσωπο του τιμημένου ΚΚΕ.  Στην ελλάδα, όλα μα όλα τα ΜΜΕ χρωστάνε τα κέρατα τους, και όσο δεν βλέπουν δεκάρα από το κράτος, όλο και πιο πολύ θα πλησιάζουν στο θάνατο,  και θα βάζουν πληρωμένους και απλήρωτους  ντερμπεντέρηδες, να γράφουν μαλακίες και τζάμπα μαγκιές. Από κάθε χρεοκοπία οι μοναδικοί που έχουν πραγματικό όφελος είναι πάντα αυτοί που χρωστάνε. Και θα φωνάζουν όλο και πιο πολύ για αυτήν και για την επιστροφή στην δραχμούλα και τα θαλασσοδάνεια. Έτσι και αλλιώς το χρέος τους είναι απεχθές εννοείται, αλλά έλα ντε που για την ώρα δεν το καταλαβαίνουν οι γαμημένες οι τράπεζες που τους είχαν δώσει τα δάνεια!

 Στην ελλάδα η πολιτική ηγεσία έχει πλάκα, ο υπερπατριώτης αγωνιστής κ. Σαμαράς ο οποίος έχει 285.467 ευρώ σε καταθέσεις στην KBC του Βελγίου,  αφού πάρουμε την νέα δανειακή σύμβαση και εφόσον βγει πρωθυπουργός λέει, θα επαναδιαπραγματευτεί με την τρόϊκα αυτά που συμφωνεί μαζί της  τώρα η κυβέρνηση που στηρίζει με την εμπιστοσύνη του. Και γιατί δεν τα διαπραγματεύεται από τώρα; Απλό είναι, τότε θα μπορεί να πει ότι η κυβέρνηση παπαδήμου-παπανδρέου τα έκανε τόσο μα τόσο μπουρδέλο που δεν γίνεται τίποτα. Την πιθανότητα να μην γίνει πρωθυπουργός την έχει σκεφτεί ποτέ ; την πιθανότητα να πεθάνει αύριο πρωί από συνουσιακό οργασμό την έχει σκεφτεί ποτέ; Θα  χάσει η χώρα την σωτηρία της από  τον μεγάλο ηγέτη εξαιτίας ενός πηδήματος πχ, και θα χρεοκοπήσει άκλαυτη; Μήπως να ξανακοιτάξει λίγο το σκεπτικό του ο μεγάλος πατριώτης. Και αν έφερνε και εκείνα τα 285χιλιαρικάκια σε καμιά τράπεζα ελληνική κακό δεν θα έκανε!
Ο αλέξης έλεγε ότι δεν δανείζεσαι με ληστρικά επιτόκια 5,5% και ας κάνουμε μια παύση πληρωμών για 3 χρόνια στους δανειστές μας. Μετά το psi το επιτόκιο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα πάει γύρω στο 3,5%. Δεν νομίζω ο συριζα το δάνειο 6εκ.€ να το έχει πάρει με επιτόκιο μικρότερο του 8%. Αν κάνει παύση πληρωμών για 3 χρόνια στο δάνειο του, τότε να την συζητήσουμε την  πρόταση του. Γιατί δεν το κάνει όμως από τώρα, να μην χάνουμε και χρόνο και χρήμα. Και επίσης να καταθέσει και μια πρόταση για ποιος θα μας δίνει πετρέλαιο, φάρμακα, ανταλλακτικά, τρόφιμα   και λοιπά μπινελίκια για αυτά τα 3 χρόνια. Και επιτέλους αν είσαι πολιτικός δεν μπορείς να γράφεις 10 σελίδες λόγο τι έκαναν και τι δεν έκαναν οι άλλοι και να μην έχεις ούτε 2 γραμμές το τι θα κάνεις εσύ.
Τους υπόλοιπους πολιτικούς αγωνιστές τους πειράζει που τα νέα μετά PSI  ομόλογα θα διέπονται από το αγγλικό δίκαιο και όχι το ελληνικό. Δηλαδή συγνώμη τι διαφέρει το ΔΙΚΑΙΟ; Το ελληνικό αθωώνει τους μπαταχτσήδες ενώ το αγγλικό όχι; Περί δικαίου μιλάμε. Ότι ισχύει για τον μπαταχτσή σε ένα ελληνικό δικαστήριο ισχύει και σε ένα γερμανικό και σε ένα αλβανικό. Αν χρωστάς και δεν πληρώνεις σου παίρνουν ότι μπορούν. Ακόμη και σε ελληνικό δικαστήριο η απόφαση θα ήταν εις βάρους του ελληνικού δημοσίου αν τυχόν…. Χώρια που ότι απόφαση και να πάρει για κατάσχεση το αγγλικό δικαστήριο μετά πρέπει να αποφανθεί και το ελληνικό. Ο λόγος που εγώ δεν το δέχομαι, είναι γιατί δεν με εμπιστεύονται εμένα τον έλληνα ότι θα αποδώσω δικαιοσύνη, και κανένας άλλος.
Μετά την αναμενόμενη ήττα από τα σκοπιανά στην χάγη, την φάγαμε και για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Αναμενόμενη επίσης, και νομικά και τυπικά δίκαιη. Δεν γίνεται για το χρέος της ελληνικής κυβέρνησης να αποφασίζει το ελληνικό και όχι το αγγλικό δικαστήριο, και για το χρέος των ναζί να αποφασίζει το ιταλικό και το ελληνικό, και όχι το γερμανικό; Κάπου δεν στέκει ο συλλογισμός σου. Δεν γίνεται ο ίδιος άνθρωπος να λες και τα δύο. Δεν γίνεται ρε λαφαζάνη να μου λες και το ένα και το άλλο. Ή ζευγάς ζευγάς ή παπάς παπάς. Αν θες τα χρήματα που σου χρωστάει αν σου χρωστάει, η γερμανία τα ζητάς από την ίδια, (τα ζητάμε από την ίδια την γερμανία) ξεκαθαρίζεις μαζί τους αν ο καραμανλής το 1958 δεν υπέγραψε με τον αντενάουερ κάτι που δεν έπρεπε, και τα ζητάς. Και επίσης αν λες για πανωτόκια και λοιπά καπιταλιστικά τερτίπια ξεκαθαρίζεις και τι τόκους ζητάς. Δεν γίνεται τα απεχθή δάνεια που έχεις πάρει να έχουν ‘’ληστρικό’’ επιτόκιο και εσύ να βάζεις το ίδιο ‘’ληστρικό’’ επιτόκιο σε αυτά που ζητάμε εμείς.  Έτσι και αλλιώς θα μπορούσαν να σου πουν κε λαφαζάνη μου ότι το χρέος τους είναι απεχθές και ότι δεν τους αφορά. Αλήθεια είσαι 70χρονών, αυτό με τις γερμανικές αποζημιώσεις πότε το ανακάλυψες, γιατί μέχρι και το 1989 δεν είχες ζητήσει από την φιλική σου ανατολική γερμανία τις αποζημιώσεις; Μέχρι και ο φίλος σου ο στάλιν είχε πάρει από την αν. γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις (βέβαια δεν νομίζω να τους είχε αφήσει και πολλά περιθώρια). Επίσης αγαπημένε μου λαφαζάνη μην μου  ξαναπείς τι έκανε και τι δεν έκανε ο σταθόπουλος, ο σημίτης, η ντόρα, ο γαπ, πες μου τι θα κάνεις αύριο εσύ. Εσύ διεκδικείς την ψήφο μου. Μην με σκοτίζεις με τους άλλους.        
Από το ευρώ και μετά το μεγάλο πρόβλημα της ‘’αριστερής’’  ‘’διανόησης’’ ήταν ότι οι ελληνικές τράπεζες μας κλέβουν γιατί δανείζονταν με 1% από την ΕΚΤ και μας δάνειζαν με 5% στα στεγαστικά ή 17% στις κάρτες. Η ‘’ανάπτυξη’’ του έλληνα πολίτη ακολούθησε αυτή των  δάνειων του. Το βιοτικό επίπεδο όλων μας ανέβηκε όχι χάρη στην αύξηση των εξαγωγών μας όχι χάρη στην ανάπτυξη μέσω επενδύσεων και πραγματικών θέσεων εργασίας. Στηρίχτηκε στην εισαγωγή φτηνού χρήματος από τις τράπεζες και την ΕΚΤ. Και το πρόβλημα της ‘’αριστερής’’  ‘’διανόησης’’ ήταν όχι ότι δεν δούλευε το κράτος και ότι δεν δημιουργούσε  πραγματικές θέσεις εργασίας αλλά ότι το κράτος αντί για 1% δανειζόταν με 3,5%. Αλλιώς ο παπαθανασίου τελευταίος υπουργός οικονομικώς της νέας διακυβέρνησης το 2009 δεν θα δανειζόταν 42,5δις€ μόνο, με πραγματικό έλλειμμα 36δις στα ταμεία. Θα μπορούσε να είχαμε δανειστεί ακόμη παραπάνω και να είχαμε γίνει μαύρη τρύπα supernova στο διάστημα. Σε ποιον πλανήτη ζουν  όλοι αυτοί άραγε;      
Και είμαστε τόσο αστείοι όπου τον φεβρουάριο του 2012 συζητάμε, ότι ο γαπ έβαλε επίτηδες στο ελλειμμα του 2009, το έλλειμμα των δεκο και έφτασε στο 15,4% και ότι τα μαγείρεψε με την elstat και την Eurostat το έλλειμμα για να μας βάλει στο μνημόνιο. Και κανείς δεν λέει πόσο ρε αδελφέ ήταν το έλλειμμα των 17 αμαρτωλών δεκο και που μας έφτασε. Και κανείς δεν λέει, γιατί οι δεκο να έχουν τέτοιο έλλειμμα, και ποιος θα το πληρώσει. Και ο αρμόδιος εισαγγελέας πεπόνης είναι τόσο σπίρτο που βγάζει και πόρισμα χωρίς να πάρει κατάθεση από τον κατεξοχήν αρμόδιο διευθυντή της ελστατ γεωργίου. Σαν να βγάλεις πόρισμα για φόνο και να μην έχεις ανακρίνει τον φερόμενο ως δολοφόνο. Και κανείς δεν λέει στον ίδιο δικαστή ότι το 15,4% ανακοινώθηκε τον νοέμβριο του 10, και ότι στο μνημόνιο μπήκαμε τέλος απριλίου με έλλειμμα 13,6%, και ότι επίσης η επιβάρυνση του ελλείμματος από τις 17 δεκο είναι της τάξης του 0,74% ή αλλιώς 1,46δις €. Μια χρονιά που έλλειπαν 36 δις από τις δαπάνες σου, χαμένα στην μαύρη τρύπα του ελληνικού κράτους. Και για να το καταλάβουμε 36δις έλλειμμα σημαίνει 36δις νέα δανεικά. Και κάθε ευρώ που λείπει από κάθε απολογισμό σημαίνει νέο δάνειο αντίστοιχο. Και αν εσύ πιστεύεις ότι το έλλειμμα των δεκο δεν επιβαρύνει το ελληνικό κράτος, κάνε το δοκτορά σου επί του θέματος και στείλτο στον αλέξη και την αλέκα, άντε και στον πεπόνη. Και δεν αναφέρεται το έλλειμμα όλων των δέκο, αλλά μόνο αυτών που το έλλειμμα τους ξεπερνά το 50% των εσόδων τους σύμφωνα με την http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cache/ITY_OFFPUB/KS-RA-09-017/EN/KS-RA-09-017-EN.PDF.  Λες και αυτές πάλι εμείς δεν θα το πληρώσουμε;  Χώρια που αν τόσο εύκολα ανεβαίνει το έλλειμμα, αντίστοιχα εύκολα θα μπορούσε να κατέβει. Αρκεί έστω να μην έχουν οι δέκο έλλειμμα 50%, αλλά έστω 49%, αλλά εδώ ούτε αυτό δεν μπορούμε να περιορίσουμε σε 17 δημόσιες  εταιρίες,  φαντάσου σε ολόκληρο το βαθύ κράτος….. Και αν θες να το ψάξεις περισσότερο να ένας ενδεικτικός κατάλογος της επανακατάταξης που έγινε στα κράτη μέλη: Γαλλία (2001), Βέλγιο (2008 και 2010), Εσθονία (2008), Ουγγαρία (2008), Ιρλανδία (2007), Ιταλία (2008), Ρουμανία (2008 και 2010), Ισπανία (2009), Πολωνία (2009), Γερμανία (2010), και το Ηνωμένο Βασίλειο (2010), γιατί σύμφωνα με τους σκιντζήδες το έλλειμμα των δεκο δεν έχει υπολογισθεί ξανά σε κανένα άλλο κράτος, με εξαίρεση ίσως αυτά τα ‘’τριτοκοσμικά’’ χωριά.   
 Αν κατά τα άλλα πιάσεις τον λαφαζάνη ή τον δραχμοκαυλιάρη ή τον χατζηστεφάνου  θα σου πει ότι τα τελευταία 20 χρόνια έχεις πληρώσει 520δις€ για τα δάνεια, και θα τρομάξεις με το μέγεθος. Κάτσε ρε επιστήμονα που τα βρήκαμε τόσα λεφτά; Είχαμε τόσα φράγκα και τα δώσαμε στα χαζοπούλια; Αν όμως κάτσεις και τα μετρήσεις πόσα  έχεις πληρώσει με πραγματικά λαλάκια θα πάθεις blackout, το νούμερο δεν θα βγαίνει με τίποτα και ο λόγος είναι απλός πληρώνεις μόνο τόκους, δεν πληρώνεις κεφάλαιο, κεφάλαιο που αυξάνεται από την διαφορά των επιτοκίων. Την δεκαετία του ευρώ πλήρωσες αναλογικά λιγότερα από ότι πλήρωσες την εποχή της δραχμής και ο λόγος είναι απλός, τα επιτόκια με το ευρώ ήταν πιο μικρά από ποτέ. Τα δάνεια τα πλήρωνες πάντα με νέα δάνεια. Το πρόβλημα το έχεις τώρα που δεν σου δανείζει κανείς.    
Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν σε μια ελλάδα που δεν υπάρχει πια, αφορούν μια χώρα χρεοκοπημένη ηθικά οικονομικά και κοινωνικά.
Η αργεντινή είχε χρεοκοπήσει τυπικά  με χρέος μόλις στο 65% του αεπ της (σκέψου ότι η γερμανία έχει τώρα το 2012 επίσης 60%). Η ελλάδα έχει χρέος στο 175%;; και δεν έχει χρεοκοπήσει τυπικά γιατί είναι μαζί με σύμμαχους (;) στο ευρώ. Το βέλγιο την δεκαετία του 90 δεν χρεοκόπησε τυπικά με κρατικό χρέος πάνω από το 120% και πριν δημιουργηθεί ακόμη το ευρώ.  Η αργεντινή ήταν μόνη της. Και διεφθαρμένη, όπως και η ελλάδα. Googlαρε ελλαδα διαφθορά να δεις σε ποια θέση θα βγάλει την χώρα που ζούμε. Η ελλάδα ευτυχώς έχει παρέα, αυτήν που έχει τώρα. Αυτήν που διάλεξαν οι υπόλοιποι λαοί της ευρώπης.
Η αργεντινή για κάποιους επαναστάτες της μερέντας είναι το πρότυπο, η χώρα που έδιωξε το ΔΝΤ, η χώρα που ο νέστορ κίρσνερ βγήκε από το πουθενά ηγέτης και άλλαξε την ροή της ιστορίας, τόσο πολύ που στην ελλάδα μπορείς να κατηγορείς την οικογένειοκρατια παπανδρέου, μητσοτάκη, ψυχάρη, τεγόπουλου κλπ και στην αργεντινή να ψηφίζεις την γυναίκα του κίρσνερ για πρόεδρο-διάδοχο του μακαρίτη με μόνο προσόν την συγγένεια της. Κάτι σε βόρεια κορέα μου μοιάζει κατά βάθος. Για την ώρα (έτσι οπως ακριβώς τα  βροντοφωναζει και ο Φερνάντο «Πίνο» Σολάνατο ποσοστό φτώχιας στην αργεντική το 2011 φτάνει στο15,3% και ακραίας φτώχιας στο 4,4%, ο επίσημος πληθωρισμός φτάνει το9% και ο αληθινός στο 20%, οι σιδηρόδρομοι είναι κατεστραμμένοι, το πετρέλαιο ανήκει σε ιδιωτικές εταιρίες όπως και πριν, και συνεχίζουν να πληρώνουν το ‘’επαχθές’’ χρέος τουςΔεν θα ήθελα να ζω στην αργεντινή. Ούτε καν ο deptocracy δεν θα ήθελε να ζει εκεί, (έτσι και αλλιώς αν ήθελε θα ζούσε, άλλο ζω στην ελλάδα εμπορευόμενος την χρεοκοπία, και άλλο ζω στην χρεοκοπία της αργεντινής) πέρα από τα ωραία επαναστατικά ταξιδάκια αναψυχής.    Για άλλους πρότυπο είναι και η τουρκία που επίσης σουταρε το ΔΝΤ, βέβαια με πληθωρισμό 9%, τραπεζικό επιτόκιο12,5%, δημοσιονομικό έλλειμμα 80δις δολλάρια, και έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών 78,6δις δολλάρια και με μισθούς πείνας δεν το λες και οικονομικό θαύμα, και εκεί επίσης δεν ξέρω κανέναν θιασώτη που θα ήθελε να πάει να εγκατασταθεί. Μάλλον σε ένα πλούσιο κράτος με παμφτωχούς πολίτες πάει να γίνει. Το αντίθετο της ελλάδας της προηγούμενης δεκαετίας, φτωχό κράτος- ‘’πλούσιοι’’ πολίτες.   

Στο χρηματιστήριο το 2000 δεν έχασες τα λεφτά σου όταν οι ‘’μεγάλοι’’ έβγαλαν τα κέρδη τους και έφυγαν. Έχασες τα λεφτά σου όταν όλοι οι υπόλοιποι τραβήξατε τα λεφτά σας έξω. Και τότε οι ‘’μεγάλοι’’ κέρδισαν ακόμη περισσότερα. Αν είχες αφήσει τα λεφτά σου εκεί μαζί με τους υπόλοιπους η ζημιά σου δεν θα άγγιζε τα κεφάλαια σου ποτέ, γιατί οι ‘’μεγάλοι’’ οι σορτάκηδες θα ξανάμπαιναν γιατί δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν γιατί δεν βγήκες. Θα υπέθεταν ότι εσύ ο ‘’βλάχος’’ ήξερες κάτι παραπάνω και ότι δεν είσαι βλάχος αλλά κάποιος άλλος ‘’μεγάλος’’. Έχασες γιατί έφυγες όχι γιατί δεν έμεινες. Και μαζί σου έχασαν και αυτοί που πίστευαν στην ψυχραιμία και ότι αν έμεναν όλοι μέσα οι ζημιές θα ήταν μικρές. Αυτά σε μια πυραμίδα όπως το χρηματιστήριο. Σε μια δεδομένη μαθηματικά αστάθεια. Έχασες τα λεφτά σου γιατί ήσουν μόνος σου. Ενώ έπρεπε να ήσουν με πολλούς μαζί. Έχασες τα λεφτά σου γιατί ήθελες να κερδίσεις μόνο εσύ, ενδεχομένως. Ενώ έπρεπε να ήθελες να κερδίσουν και οι άλλοι. Μαζί τους. Ενώ εσύ ήθελες να φας τους ΄΄μεγάλους΄΄ μόνος σου, που πας ρε καραμήτρο;  Αν και όμως δεν θα σε πείραζε και πολύ να κέρδιζες εσύ, να κέρδιζαν νομοτελειακά και οι ‘’μεγάλοι’’, και να έχαναν κλασσικά τα κορόϊδα. Έτσι δεν σου έλεγε ο χρηματιστής σου;   
Το ότι αυτή την στιγμή στην ευρωζώνη οι συμπαίκτες σου είναι μαλάκηδες το ξέρουμε, το ότι η πολιτική τους είναι ηλίθια το ξέρουμε, αν εσύ πιστεύεις ότι αντί να τους το λέμε συνέχεια και σε αυτούς και ειδικότερα στους λαούς τους που είναι και οι μοναδικοί που μπορούν να τους αλλάξουν στην πράξη, μας συμφέρει να βγούμε εκτός και να την κάνουμε αλλά αργεντίνα, μάλλον μαλακία θα πας να κάνεις όμως. Την χρονιά 2012-13 που θεωρητικά θα βγει ευρωομόλογο, την χρονιά που οι μερκοζί θα την κάνουν για σύνταξη ε μάλλον μαλακία θα είναι να την παλεύεις μόνος σου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αλλάξουμε πρώτα από όλα εμείς όλα τα στρεβλά και ηλίθια που διακατέχουν τον ελληνικό ιστό και μετά να την παλέψουμε μαζί με τους λαούς να αλλάξουν. Σκέψου αν προτιμάς τον μπους από τον ομπάμα, αν προτιμάς την μέρκελ από τον σρέντερ, τον σαρκόζι από τον μιτεράν, τον γκορμπατσόφ από τον στάλιν. Και κάνε κάτι για αυτό. Διάλεξε, πρότεινε, αγωνίσου. Πρώτα από όλα άλλαξε εσύ. Και εγώ να αλλάξω μαζί με εσένα ή μάλλον πριν από εσένα. Με ή χωρίς εσένα.
Και ενώ μέχρι τώρα η παπαριά έλεγε ότι ήταν ‘’παραμύθι’’ του γιωργάκη η απαίτηση για 13ο και 14ο μισθό και υποτίθεται τα τροϊκανά δεν έθεταν τέτοιο θέμα, αλλά ήταν ιδέες του προδότη, τώρα τι έγινε ρε παιδιά που δεν υπάρχει γιωργάκης, ποιοι λένε για 13ο και 14ο μισθό;
Σκέψου όμως και πάλι ότι τα αλλοδαπά σχεδόν σου λένε, εσύ το έλλειμμα εμείς το χρέος. Και αυτό το έλλειμμα δεν μπορείς 2 χρόνια τώρα να το μαζέψεις από τις δαπάνες του υπέρβαρου, γραφειοκρατικού, αναποτελεσματικού και εχθρικού δημόσιου τομέα. Και σου λένε μόνο αυτό να μην δανειζόμαστε σαν χώρες για να σου δανείζουμε για νέα ελλείμματα, κάνε κάτι. Για το χρέος παίζει το μάδημα πρωτα των ιδιωτών επενδυτών PSI και αργότερα των κρατικών και της ΕΚΤ. Και εμείς 2 χρόνια τώρα προτιμάμε  2χιλιάδες νέους άνεργους κάθε ημέρα στον ιδιωτικό τομέα, από το να αγγίξουμε τα προνόμια του φωτόπουλου, του μπαλασόπουλου, του επιδόματος κεραίας στα τραμ, του επιδόματος έγκαιρης προσέλευσης.      
Πριν από λίγες μέρες ο σαμαράς είχε πάει στην ρωσία του πούτιν, όπως πήγε έτσι και γύρισε, άφραγκος και ταπεινωμένος και με ραντεβού μισής ώρας χωρίς φωτογράφους. Φαντάσου μόνο ότι ο πουτιν είχε δεχτεί τον εφραιμ (!!!) για τρεισιμιση ώρες. Κανένας δεν σου δανείζει χωρίς να θέλει να κερδίσει έστω το ελάχιστο. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να σε δανείσει. Επίσης κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δανειστεί ο ίδιος για να δανείσει εσένα. Πόσο μάλλον όταν οι ρώσοι μας αγαπούσαν όταν ο καραμανλής ο σωτήρας έβαζε παραγγελλλίες για τεθωρακισμένα toma και πυροσβεστικά berief, και μετά ο πούτιν δεν έβγαινε καν στα απεγνωσμένα τηλεφωνήματα του όταν είχε αναγκαστεί να τα ακυρώσει στην πράξη, και επίσημα μετά και ο γαπ. Αλλά αντώνη μην απελπίζεσαι θα έρθουν και τα ρώσικα κεφάλαια τα δικά σου, και τα κινεζικά του μίκη και το πετρέλαιο του αλέξη από τον τσάβες, θα αργήσουν λίγο, όταν και αν θα πάμε στην δραχμούλα. Τότε που όλα θα μπορούν να τα αγοράσουν τζάμπα. Το ευρώ είναι ακριβό νόμισμα.       
 Στην εφορία υπάρχουν 3,1εκατομ. ΑΦΜ επιτηδευματιών- ελεύθεροι επαγγελματίες , από τα οποία το 90% δηλώνει καθαρά κέρδη κάτω από 10χιλιάδες € . Τα μισά αφμ από αυτά ~1,4εκ.  παραμένουν αδρανή όλη την χρονιά και εκδίδουν πλαστά τιμολόγια για ξέπλυμα χρήματος τους τελευταίους μήνες κάθε χρονιάς. Όταν βάζεις το αφορολόγητο στα 5χιλιάρικα κάνεις 2 πραγματάκια που μπορεί να μην μας αρέσουν αλλά δεν παίζει άλλο έτσι. Πρώτα σταδιακά  δημιουργείς φορολογική συνείδηση στο βαθμό που κάτι τέτοιο δεν ακούγεται αστείο, και ακολούθως αναγκάζεις μέσω των τεκμηρίων διαβίωσης να έρθει πιο κοντά στα αληθινά του μεγέθη.   
  
Πριν έναν χρόνο ο γαπ πρότεινε την υποχρεωτική δωρεά οργάνων. Λεβέντες είμαστε κιμπάρηδες, χριστιανοί, φιλάνθρωποι, αριστεροί επαναστάτες είμαστε σιγά το πρόβλημα, σκέφτηκε μαζί με τον υπουργό υγείας. Εννοείται το θέμα δεν προχώρησε. Δεν κάνουμε τέτοιες μαλακίες εμείς οι λεβέντες αριστεροί αγωνιστές, άκου ο μαλάκας να με υποχρεώνει να του δώσω τα όργανα μου. Αν θέλει θα πάρει το μακρύτερο. Βάρεσε στο google αγωνιστης δελαστικ έθνος (άρθρο για δωρεά οργάνων) να χαρείς τον λεβέντη τον αριστερό. Ψόφα προδότη γαπ, θα σου δώσουμε τα αρχίδια μας. Με αυτές τις μαλακίες είδα μια εκπομπή στο θεοδωράκη στους πρωταγωνιστές που υπολόγιζε το κόστος των μεταμοσχεύσεων στα 2δις € το χρόνο. Εννοείται πουλημένος και αυτός. Τα πιάνει και αυτός. Εννοείται, εδώ οι εθελοντές αιμοδότες (εννοώ 2φορές τον χρόνο) δεν ξεπερνάμε το 5% του ελληνικού πληθυσμού, αυτό μας έλλειπε τώρα να υποχρεωθεί ο κιμπάρης ο άρχοντας ο ελληναράς να δίνει τα σωθικά του και να τον σφάξουν πριν την ώρα του.  
Άσχετο, διάβασα σε 500 ελληνικά site και portal ότι ο ερντογαν εκλέχτηκε πρόσωπο της χρονιάς 2011 για το time από το αναγνωστικό internetικο κοινό (πλάκωσαν όλα τα τουρκά και ψήφιζαν). Κάνε αναζήτηση στο google αυστριακό περιοδικό profil πρόσωπο της χρονιάς 2011. Θα σου βγάλει αναφορά στον απελθόντα έλληνα πρωθυπουργό, και δεν του χαρίζεται καθόλου. για τον άδικο κόσμο του φίλλιππου Τσίτου (βραβεύτηκε στο Σαν Σεμπαστιάν) οι αναφορές είναι επίσης λίγες γιατί  δεν αρέσουν πια οι αλήθειες του καφετζόπουλου, (γιατί δεν δηλώνει και αυτός απλός στρατιώτης της αριστεράς να γλυτώσει;). Απλά αναρωτιέμαι πόσες αναφορές θα είχε η επιλογή της παπαρίζου ή του ρουβά στο ίδιο περιοδικό για το ίδιο θέμα. 
 Αυτή την στιγμή στην συμπάσχουσα ιρλανδία συζητάνε για δημοψήφισμα για την δανειακή τους σύμβαση. Έχει πολύ μεγάλη πλάκα να γίνει. Αν πραγματοποιηθεί ίσως να πάρουμε και κάποιο μάθημα. Ίσως.

γιώργος δ. 

5 σχόλια:

 1. To arthro auto adikeitai s'ena blog me toso antiemporiko titlo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. λοιπόν, σφάζεις με το μπαμπάκι. Φυσικά το αντέγραψα και το διάβασα όλο. Εξοχο. Το αναδημοσιεύω. Μ' αυτή τη μαυρίλα όμως κάντε κάτι. χεχε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα πρέπει να διορθώσω και τα ορθογραφικά και να βάλω κεφαλαία στα ονόματα, γαμώτο μου. Μπράβο και πάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μαύρη αλήθεια σε μαύρο φόντο. Πολύ εύστοχη ανάρτηση! Μπράβο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. http://rakis1.wordpress.com/2012/02/11/%CF%89-%CF%84%CE%B9-%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AC/
  Αναδημοσίευσα κι εγώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή