Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Γιατί ο παπακ δεν ψήφισε το μνημόνιο. Αποκάλυψη!!!!!!


Πριν λίγες μέρες  γαλλικές και οι γερμανικές εφημερίδες δημοσίευαν άρθρα για τους διαπλεκόμενους mediαρχες εργολάβους, πολιτικούς που εξουσιάζουν την ελλάδα. Μπα, μας ανακάλυψαν και οι βλαχοευρωπαίοι; Στις μελλοντικές εκδόσεις τους θα τις ζητήσουμε να ανασκεύασουν και να γράψουν (αν έχουν την τόλμη βέβαια) την μόνη γυμνή αλήθεια : οι διαπλεκόμενοι στην ελλάδα οι 5 νταβατζήδες του καραμανλή του μικρού, είναι ο παπακ και οι 2 ξαδέλφες του και οι 2 γαμπροί του.     
Αντίστοιχα οι έγκυρες ελληνικές εφημερίδες λίγες ημέρες πιο πριν είχαν ανακαλύψει στην περιβόητη αμαρτωλή λίστα φαλτσιανί (λαγκάρντ) ότι κάποιος κάπου κάποτε μπορεί να είπε ότι άκουσε ότι μάλλον ίσως η μαμά παναδρέου είναι στην λίστα, και πιο μετά η εκλεγμένη αντιπρόσωπος μας  κα βαλαβανη του σύριζα επίσης είπε ότι κάπου κάπως κάποιος είδε και άλλα 600 νέα ονόματα. Μαλακίες να λέγονται να περνάει η ώρα να τρώμε πίτουρα τα κουτορνίθια.

Θα ζητήσει κανείς ευθύνες για τις παπαριές από την βαλαβάνη από τον ψυχάρη από τον καμμένο από τον θέμο; Μα, μια μαλακία πέταξαν να περάσει η ώρα. Τώρα, τα ίδια πρόσωπα προσπαθούν να μας πείσουν αμάσητο ότι ο παπακ είναι τόσο μαλάκας που από την περιβόητη λίστα, με τους εκατοντάδες πολιτικούς που δεν βρήκαμε τελικά, έκανε όλη την φασαρία για να καλύψει ο ίδιος τις 2 ξαδελφές του, κόρες του πρώην βουλευτή της νέας δημοκρατίας.
Δεν νομίζω ο παπακ (με δήλωση πόθεν εσχες 75χιλ ευρω) να είχε πρόβλημα να ανταλλάξει τα περιουσικά του στοιχεία με αυτά του μπένι ή του ψυχάρη ή του καμμένου ή της ζωής ή του αλαβάνου πχ αύριο το πρωί,  αν του το ζητούσε κανείς τους.
Σε μια λίστα excell ξεκλείδωτη σε cd εμφανιζονται 2 λογαριασμοί συγγενικών του προσώπων και υποτίθεται τους σβήνει. Ο ένας από τους 2 λογαριασμούς άνοιξε και έκλεισε την ίδια ημέρα και δεν μπήκε ούτε ένα ευρώ. Λογικά δεν μας απασχολεί καθόλου. Οπότε μας μένει ένας λογαριασμός που από τον 11ο του 2005 εως τον 8ο του 2007 που έκλεισε, έφτασε το max στο 1,22 εκ δολλάρια. Ο λογαριασμός ανήκει στην κα ελενη παπακ και στον συζυγο της κο συκιαρίδη, που μάλλον πολύ εύκολα υποθέτουμε, θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν το ανωτέρω ποσό.  Το  ίδιο διάστημα ο παπακ ήταν απλά εκπρόσωπος τύπου του πασοκ. Και οποιοσδήποτε κομπιουτεράκιας μπορεί να δείξει σε 5 λεπτά όλες τις τροποποιήσεις στην ιστορία του cd και του usb stick. Δηλαδή πόσοι εισαγγελλείς χρειάζονται για να είχαμε τελείωσει με κάτι τέτοιο; Άσχετο, οι αναφορές των εισαγγελλέων για την υπόθεση είναι γραμμένες σε  γραφομηχανή ή κάνω λάθος; Επίσης οι τράπεζες ξεχωρίζουν τους καταθέτες με βάση την χώρα που ζουν; Πως ξεχωρίζει ένας τραπεζικός υπάλληλος  την λίστα καταθετών της τραπεζας που εργαζόταν σε έλληνες, γάλλους, τούρκους κλπ;
Το πιο κίβδηλο στην υπόθεση είναι ότι βγήκαν όλοι οι αναμάρτητοι και βαράνε την παραμύθα στα αυτιά μας, από τον ταρίφα που έδωσε 80μαύρα χιλιαρικάκια για την άδεια taxi, μέχρι τον αγρότη με την πόρσε, και από τον τυφλό της ζακύνθου και την άγαμη παρθένα θυγατέρα ένστολου, από τον πολιτικό με τα ευφάνταστα nonpaper, μέχρι και τον εθνικό μας χιομορίστα,  βρήκαμε όλοι τον αποδιοπομπαίο τράγο της κάθαρσης. Το νέο κύκλωμα των 36 στην συμπρωτεύουσα δυστυχώς δεν πρόλαβε να αγανακτίσει, τους μπαγλαρώσανε για την πρέζα.  Μπας και εμφανιστούμε όλοι οι υπόλοιποι καθαροί, τα κουκουλώσουμε και συνεχίσουμε κανονικά αμέριμνοι το κολύμπι στα σκατά μας.
Για την ουσία, πιο σημαντικό είναι, ότι  από την λίστα των φορολογικών εισοδημάτων που δηλώνουμε  το 27% των φυσικών προσώπων δεν  πληρώνει καν τους βεβαιωμένους φόρους του, και αντίστοιχα το 39% των νομικών προσώπων. Για τα εισοδήματα που δηλώσαμε, επαναλαμβάνω.  Οπότε αν ανοίξεις έναν τηλεφωνικό κατάλογο και τον δημοσιεύσεις ως λίστα φορομπηχτών δεν θα πέσεις και πολύ έξω. Επίσης όπως είπε ο παπαντωνίου στην ‘’απολογία’’ του ότι άλλη η αξία που δηλώνουμε στην εφορία για την αξία πώλησης του σπιτιού μας και άλλα αυτά που τσεπώσαμε, όπως συνηθίζουμε στην ελλάδα οι πολίτες της. Έτσι είπε δικαιολογώντας καταθέσεις του.
Ο δε μπένι πολύ γρήγορα δεν διέγραψε τον παπακ από το πασόκ; Στα συμπεράσματα του για  τον  λαυρεντιάδη ή στον τσοχατζόπουλο μέχρι και στο παραπέντε μόνο τα κείμενα υπεράσπισης τους δεν είχε γράψει. Δεν νομίζω ότι ο παπακ στην ανακοινωση του αναφέρει τυχαία για ‘’ποιος είχε το κίνητρο να κάνει μια τόσο χοντροκομμένη αλλοίωση με στόχο την ενοχοποίηση’’ του. Η πλούσια σε λέξεις ελληνική γλώσσα έχει και άλλα πιο δόκιμα, επίθετα να χρησιμοποιήσει κάποιος.
Για το αστυνομικό σασπένς της υπόθεσης ο μόνος που έχει την απάντηση είναι ο κομιστής της λίστας στον κο μπαξεβάνη, που αυτός και το περιοδικό του έπαιξαν πολύ εύκολα τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου της υπόθεσης. Βέβαια αυτός είναι δημοσιογραφική ‘’πηγή’’ άρα δεν μπορεί καμια δημοσιογραφάρα να κατανομάσει την ‘’πηγή’’ του εννοείται. Ακόμη και αν έχει ‘’πειράξει’’ κάτι αρχειάκια. Ακόμη και αν προέρχεται από το γραφείο του κου βενιζέλου όπως ψελλίζει άξαφνα ο μπαξεβάνης.  
Κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν, λογικά το ίδιο ισχύει και ως: κάθε λαός έχει τους δημοσιογράφους και τους ‘’ντετέκτιβ’’ που του αξίζουν.
Την ίδια ώρα πετύχαμε και κάτι συνταγματολόγους της συμφοράς που εζήλωσαν τα 5 λεπτά διασημότητας που τους πρόσφεραν τα ‘’αδιάφθορα’’ χρεοκοπημένα media που αποκάλυψαν το σκάνδαλο, να πουν ότι έχει παραγραφεί το υποτιθέμενο αδίκημα, μπας και εξαγριώσουμε ακόμη περισσότερο τους καναπέδες που παρακολουθούν τα δελτία τους. Γιατί δεν ρωτούν καλύτερα τον συνταγματολόγο πρόεδρο του πασοκ;

Ο λόγος που ο παπακ δεν ψήφισε το μνημόνιο είναι γιατί δεν ήταν βουλευτής. Ήταν εξοικονοβουλευτικός υπουργός. Ο τίτλος του post μου είναι λίγο μούφα. Οι βουλευτές ψήφιζαν το μνημόνιο. Ο παπακ δεν είχε το δικαίωμα της ψήφου. Απλά αναρωτήσου πόσους τίτλους μούφα μπορεί να έχεις διαβάσει ή ακούσει τελευταία.  Επίσης δεν είχε βουλευτικό μισθό και δεν είχε βουλευτική ασυλία. Όπως πχ δεν έχει και ο στουρνάρας τώρα.  Δεν νομίζω να κάνεις μαγκιές χωρίς να έχεις βουλευτική ασυλία. Επίσης η ξαδελφή του δεν έγινε σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ επί υπουργίας του, αλλά μόλις πριν 4 μήνες (9ος 2012) επί κυβερνήσεως σαμαρά.
Και τόσα πλήκτρα έχουν πατηθεί σε πληκτρολόγια για να μας αποδείξουν ότι η περιβόητη κατά την κα ζωή κωσταντοπούλου συνάντηση γαπ, παπακ με τον πρόεδρο της ελβετικής τράπεζας στο νταβός, τελικά έγινε για να προστατεύσουν τις 2 ξαδέλφες του παπακ!!!! Έλεος κυρία μου, που θα έλεγε και ο παπάκ.  Αλλά και αυτός ο παπακ άφησε να καεί στην λίστα ολόκληρη η οικογένεια μπόμπολα, και έσωσε μόνο τις ξαδέλφες του; Δηλαδή είχε τόση δύναμη να κοντράρει τον παντοδύναμο εργολάβο, αλλά όχι τόση ώστε να αντέξει την γκρίνια των 2 ξαδελφών του;;; ε τότε ανδριάντα θα πρέπει να στήσουμε στον παπακ!!
Στο excel πατάς διαγραφή φύλου, πατάς  εισαγωγή κελιού, κάνεις επικόλληση βιβλίου και συνήθως όταν θέλεις να στειλεις κάτι το σώζεις σε pdf για να μην το πειράξει κανείς. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ. Δεν ξέρω αν στα κελιά του excel και της φυλακής θα μπει κανείς, αλλά επειδή δεν πιστεύω ότι την έκανε ο παπακ για αυτό και έγραψα το παραπάνω κείμενο. Το πιο εύκολο θα ήταν να γράψω για το πόσο άνοστη ήταν  η γαλοπούλα που εφαγε ο αλεξης στην αργεντινή βραζιλία, και να μην κινδυνεύω να εκτεθώ, αλλά αφού αυτό πιστεύω σήμερα αυτό πρέπει και θέλω να γράψω. Στο μόνο που δεν έχω λογική εξήγηση είναι γιατί ο παπακ δεν είπε τίποτα όταν από την δημοσίευση μπαξεβάνη έλλειπαν τα 3 ονόματα; (γιατί δεν ήξερε ότι υπήρχαν;  Εξάλλου σε λίγες ημέρες μάλλον θα ξέρουμε, αν γράφω μαλακίες ή όχι. Αυτό όμως έχει εξάλλου μικρή σημασία για όλους μας. Η αλλοίωση και η απόπειρα εκμετάλευσης της αλλοίωσης είναι που έχει σημασία.     
Έτσι και αλλιώς η ενοχή παπακ είναι μια κατασταση win win για όλους (ή έτσι πιστεύουν)  έτσι και αλλιως ο παπακ δεν έχει και πολλές συμπάθειες. Το αντίθετο όμως θα ήταν η ταφόπλακα για το σύνολο του ελληνικου πολιτικού κόσμου.
Και επειδή γεμίσαμε αδέκαστους καμμένους έλληνες και περισπουδείς δικαστικούς σερλοκ χολμς ας ετοιμάσουνε τα γουνάκια στις φορεσιές τους και ας τους ευχηθούμε ευτυχισμένο το 1989. καλή χρονιά.
Και αν περάσουμε από το ταμείο θα ανακαλύψουμε από το 10ο του 2010 έως και σήμερα τα χρήματα που έχουν μπει στα ταμεία από τις περιβόητες λίστες δεν καλύπτουν ούτε τα έξοδα του ταξιδιού που έκανε δύο φορές το cd από την γαλλία στην ελλάδα.
Και αν ξαναπεράσουμε από το ταμείο θα δούμε ότι ξανά μια χώρα ξεφτιλίζεται διεθνώς (γιατί κάποιοι θέλουν να μας πείσουν) για 300χιλιάδες ευρώ που υποτίθεται γλύτωσαν οι ξαδελφές του (σε περίπτωση που αν τυχόν τα χρήματα αποδεικνύονταν μαύρα) . Άσε έχω φάει καλύτερες αρλούμπες. Καλή χρονιά.

γιώργος δ. 

2 σχόλια:

  1. από τα πιο αδύναμα αρθρα σου
    ομως αφου παίρνεις το ρισκο σου πάω πάσο.
    το πιο πιθανο ομως ειναι ο παπακωσταντινου να την εχει κάνει λόγω αλαζονείας γιατι πίστευε ότι είναι ατρωτος
    ο μπαξεβάνης μάλλον θα καταντησει σαν τον τριανταφυλλοπουλο αλλά με την κάλυψη του αριστερου ψευτοπροοδευτισμου
    και εννοειται οτι μαζί με τον παπακωσταντινου στην ιδια εισαγγελική κόλλα πρεπει να μπει και ο βενιζέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να παραδεχτώ ότι το συγκεκριμένο post είναι το πιο ''αδύναμο'΄αλλά ο σκοπός του δεν είναι παπάκ, αλλά να δείξω ότι αφού ''πίστεψα΄΄ ότι φαινόταν ''τίμιος'' μπορώ να του δώσω τον χρόνο να το αποδείξει κιόλας πριν τον φάμε στην αρένα τα λιοντάρια. και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον παπάκ αλλά για οτιδήποτε έχουμε υποστηρίξει κατά καιρούς.
    επίσης το συγκρίνω με τις μικρές και μεγάλες ρεμούλες που έχουμε κάνει όλοι οι ''φτωχοπρόδρομοι'' πολ΄'ιτες της χώρας μας. αυτό ενοχλεί όσους πχ δεν παραδέχονται ότι να δηλώνεις μόνο 50ενσημα στην οικοδομή τους που ζητά το ικα, (σε σχέση με τα 200ημερομίσθια που έγιναν) δεν είναι κλέψιμο, αλλά ''αφού έτσι λέει ο νόμος''.
    και στο αστυνομικό κομμάτι μου φαίνεται πολύ εύκολο πχ ο παπακ να πει ότι το usb που έδωσε ο μπενιτο δεν είναι αυτό που έδωσε εκεινος στον διώτη. ή ότι κάποιος μετά από αυτόν πείραξε το usb και την ιδια ωρα κάποιοςπχ υπάλληλος του υπουργείου να δώσει το πρωτοτυπο. ακόμη δηλαδή και ο παπακ να την έχει κάνει πολύ πολύ εύκολα μπορεί να κατηγορ΄'ησει κάποιον μετά από αυτόν.
    γιωργος δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή